Tiny Hand ᴡᴏʀᴅᴘʟᴀʏ ♔ -

Electric Twist

Hemma Igen

Godmorgon alla! =)

Idag är det min andra dag här i Sverige på 3 veckor. Måste bara säga att det är hemskt kallt här i Sverige! I alla fall om man jämför med Alicante, där det var över 30 grader varje dag, så känns det om att det är höst i Sverige redan . . .
Idag ska jag försöka hinna med att föra över de bilder som jag tog i Alcante, hälften av dem finns i en annan dator och resten i min kamera. Sedan ska jag bara fixa med lite redigering och sedan är de klara att visas upp i bloggen =)
Men jag får se hur mycket jag hinner idag, en av mina kusiner fyller år så vi ska dit och gratulera och sedan är det en vän till mig som kommer hem från sin sommastuga i dag, så som sagt: vi får se hur mycket jag hinner helt enkelt!

Två Bilder Från Alicante



Två bilder från Alicante, mer kommer när jag har kommit hem igen =)

Alicante



Tänkte bara informera om att min dåliga uppdatering här på bloggen beror på att jag just nu befinner mig i Alicante och kommer inte hem förren om lite mer än än vecka. Jag vet inte om jag har nämt det innan :)



Bild tagen här i Alicante =)

All the right moves

Grymt bra låt XD

Min senaste skapelse



Detta är min senaste bild ✎ Är väldigt nöjd faktiskt, eftersom jag egentligen gett upp det här med att rita så verklighets troget som möljligt och istället börjat rita manga enbart. Men sedan läste jag om ett knep som man kunde använda sig av när man ritade och jag var tvungen att prova det ^^
Nå, vad tycks?

Ben N' Jerry's

5892906884_5ef496e9f5_z_large

Blir man inte himla sugen på glass när man ser denna bilden? Ben N' Jerry's galss är ju så himla god!

 

BILD KÄLLA

Fluga


Är den inte rätt söt ?  ^^

Lite djur





When I'm Alone

Packa Packa


[ Bild från igår ]

Idag sak jag ägna dagen åt att packa eftersom det bara är ca 2 dagar kvar tills vi åker till spanien =) Skriver mer om det senare...

Bilden är från igår, då jag och min lillebror tillsammans med vår mormor åkte till Helsingborg och var på någon djurpark där. På bilden ser du en ekorren (har ingen aning om vad det är för ras ^^)

Nya böcker


Köpte de här två böckerna härrom dan =) Men det räker ju inte med två böcker om man ska vara borta i tre veckor! Jag har lånat 6 böcker till, det är bättre med för mycket än för lite ;)

En vacker dag så ...

 

 

 



Kommer jag också att stå i publiken under en av hans spelningar, men fram tills dess för jag helt enkelt forstätta med att titta på dessa videorna + en massa andra ❤

Tävlar om presentkort

Tävlar om ett presentkort på H&M. http://patriciajacobs.myshowroom.se/ är den som håller i tävlingen.

Sugen på att vara med? Inlägget hittar du HÄR.

Därför älskar jag vargar

Fa5191356f53_largeTumblr_lnos11k1ku1qje449o1_500_largeTumblr_lnjutv9ol01qbf9beo1_500_largeTumblr_lmud0xy2hy1ql4hkpo1_500_largeTumblr_llcu19p6su1qcve1zo1_500_large

Är de inte fina? ❤

Bilderna är från WeIt

Kronjuvelerna

http://gabrielforss.allas.se/files/2011/06/kronjuvelerna-poster-430x614.png

Såg den på bio igår =) Har velat se den sedan den kom, fast jag vet inte varför..

Men den var i alla fall bra. Väldigt sorglig och hemsk ibland, vissa saker förstod jag inte riktigt först men man fick alla svaren i slutet.
Och Bill Skarsgård är ju bara bäst XD Har aldrig sett en film med honom innan, men efter denna så vill jag bara se allihopa.

 

Sweet, Sweet

Ännu mera The Script

Ikea

Ikea_large

Ska till Ikea om en lite stund, det är lite saker som vi behöver och de har ju allt på Ikea :P
Själv ska jag ta en titt på deras "london-tavla". Jag vill nämligen ha en sådan på mitt rum ^^ En London tapet hade också funkat bra, en sådan där tapet som är som ett foto.. Men det är svårt att hitta någpn bra.

iphone skal


Bildkälla

Är inte detta iphone skalet helt underbart?? Tyvärr har jag ingen iphone, än (försöker spara till det XD ). Men även om jag skulle haft en iphone så vet jag inte var man kan köpa detta skalet...  Men fint var det ! 

Tävlar på Millahs blogg

Tävlar på http://millahoman.blogg.se/ om en valfri klocka från http://www.runns.se/. Jag valde den på bilden.

Tävlingen hittar du HÄR.

Dumma, underbara låt

http://4.bp.blogspot.com/_8Bg7IX4iwII/TPerD9VLmAI/AAAAAAAAAmk/6RbE908PrqI/s1600/large-TheScript.jpg

En av mina nya favoritlåtar är ännu en låt av The Script som heter I'm Yours, men problemet med den är att jag inte kan hitta den på youtube och eftersom att jag inte kan använda spotify nu av en oviktig anledning så kan jag INTE LYSSNA PÅ LÅTEN ÖVER HUVUDTAGET!!! *deppar*

PSSSST! Klicka på bilden för att lyssna på låten på spotify, era lyckostar som inte har några som helst problem med att använda spotify!

 

Den nya designen


Nu är den nya designen äntligen färdig! Har hållt på med den hela dagen. Den här gången är jag faktiskt väldigt nöjd, headern är kanske lite tom men det är lätt fixat om jag fortfarande tycker det efter ett tag =)

Om du inte kan se desigen, tyck på f5 eller cmd r (om du har mac).

Saade Vol. 1

http://4.bp.blogspot.com/-zCSaFvUPxW0/Tgb1mnOjwuI/AAAAAAAAJCY/T6arWuv1lqM/s1600/1307445446SaadeVol1Fram.jpg

Har lyssnat på Eric Saades nya album hela morgonen nu, totalt ungefär 6-7 gånger :P. Jag läste recensionen i Sydsvenskan om albumet och det fick uselt betyg. Så det var väl därför alla låtarna var mycket bättre än väntat.

Hur som helst så tycker jag faktiskt att det finns flera bra låtar och i sin helhet så är nog det här albumet bättre än hans förra.

Dessa låtarna har jag fsanat mest för:

 

Timeless

Hearts In The Air

Me And My Radio

My New Shoes


Från: DinSko, 199:-

Ny Design

Håller på att fixa en ny design till bloggen och den här gången så tror jag nog att jag kan bli riktigt nöjd :)
En liten tjuv-titt på den nya designen:

På Jobb


Idag är jag på min mammas jobb och hälsar på. Mest för att få lite omväxling.
Egentligen så var det bestämt att jag och min lillebror skulle sova över hos vår farmor, men sedan upptäckte vi att jag hade tid hos audionomen och örondoctorn i morse så det blev lite ändrade planer...

Nu ska jag fördriva tiden med lite avsnitt av Ouran Highschool Host Club =)