Tiny Hand ᴡᴏʀᴅᴘʟᴀʏ ♔ -

Berlin

Bilder från We ❤ It

Imorgon så åker jag till Berlin och kommer hem igen på torsdag. Det innebär att jag inte kommer uppdatera bloggen på de här 4 dagarna. Men så fort jag är hemma igen så kommer jag fortsätta uppdatera bloggen precis som vanligt :)

See ya then ❤

 

Äntligen

Jag har länge velat göra om i mitt rum och för inte så länge sedan så hade jag till slut bestämmt mig för hur jag ville att mitt rum skulle se ut. Igår började vi med att köpa London-tavlan (se bild) från IKEA. Nu ska jag bara köpa en grå färg, köpa en STOR matta, en ny skrivbordsstol och lite annat smått och gått :)

Men det får vi ta tag i efter att vi kommit hem från Berlin, vi ska nämligen åka till Berlin imorgon.

Autumn Leaves


Nu har nästan alla löv äntligen blivit röda och gula och inte så grå-gröna som de var i början :/

Chocolat

Yeah! It's Chocolat!
Chocolat är en av huvudpersonerna från manga/animen Sugar Sugar Rune som jag läste om för ett tag sedan =)
Orginalet ritade jag för några veckor sedan och idag bestämmde jag mig för att göra en färglagd verison också eftersom det var rätt länge sedan jag senast använde mina ProMarkers.
jag är faktiskt väldigt nöjd, särskilt med klänningen :o

I just can't stop my tears from falling

Kom hem från skolan och mådde bara skit, så jag skippade ridningen. Jag var så himla besviken på mig själv och grät i säker 15 minuter, fast jag vet att det inte är mitt fel och att det inte beror på mig. Jag hoppas de tar tag i det snart så att det kan bli bättre, för jag (och jag vet att det finns fler) kan inte ha det så här längre.

Morgontrött och provskräck

Fredag, det innebär att jag börjar 8.. Det är den enda dagen på hela (skol)veckan som jag börjar 8 så det är lite jobbigt att ta sig upp på morgonen.
Men nu sitter jag här,mdödstrött och med en biologibok i handen. Den senaste tiden har jag fått rädsla för prov (rättare sagt, jag har fått rädsla för alla prov som vår NO-lärare ger oss...). Förr brukade jag inte vara särskilt nervös, jag gick in och gjorde provet sedan bar det inte mer med det. Men nu är jag jättenervös innan provet och när jag är klar så känns edt som att det gick riktigt dåligt (fast det gjorde det egentligen inte).

 

Lite musik som kan få mig att bli mindre rädd (det kanske funkar för dig med?)

This Love - Maroon 5

Be Be Your Love - Rachael Yamagata

Basket Case - Green Day

Cirkus utanför skolan ?

Jag tror inte att det är en cirkus som de håller på att sätta upp men det ser nästan så ut. En stoor "pinne" i mitten och runt om så ligger det något som ska bli ett tält.
Där vi har våran skola så brukar de alltid ha olika konstiga saker på gång så det skulle inte förvåna mig om det helt plötsligt dök upp en massa elefanter och liknande (fast, ju, det skulle det nog. )
Claudia står och smygläser det som jag skriver just nu ^^ (och så ville hon att jag skulle skriva något om henne )

PS. Tack för alla fina kommentarer som jag har fått de senaste dagarna ! Fortsätt gärna kommentera, det gör mig bara glad :D (Dessutom så har statistiken börjat stiga, kul kul :) )

 

Marry Me

När jag hörde den här låten för första gången så kändes det som att jag hört den flera gånger innan (men jag är helt säker på att jag inte har det). Jag gillar sådana låtar som göt så att man känner sig trygg :)

Tillbaka i skolan

Idag mår jag bättre, men jag känner mig fortfarande lite hängig och trött men det är inte tillräckligt för att få stanna hemma. Har precis haft matte, protenser. Nu ska jag ha bild, jag hoppas faktiskt att vi inte ska fotografera idag eftersom det är så himla tråkigt väder... Dessutom så tycker jag inte att det är så kul med fotografi i skolan. Det är ju kul att lära sig olika saker som man kan tänka på när man ska ta ett foto på något. Men jag tycker inte om att fotografera människor (fotar hellre djur, växter och liknande) och vi fotar nästan bara människor i skolan, det är därför jag inte tycker att det är så kul :)

 

AJ, fick precis en boll rakt i ansiktet.. :/ Kan de inte hålla bollarna utanför klassrummet ?

Never Say Never

Jättebra låt av The Fray. Den här låten har jag lyssnat på så många gånger att jag inte längre kan räkna dem. Jag älskar sådana låtar som man bara inte kan få nog av :)

Chupa Chups

Vem älskar inte Chupa Chups? Enligt mig så är Chupa Chups det godaste godiset som någonsin existerat ;)
Det borde finns fler ställen i Sverige där man kan köpa dem ),:
Tycker ni om Chupa Chups?

Sjuk + Mjukis fail


[Bilden är tagen för några dagar sedan..]

Gick till skolan som vanligt imorse och mådde  (nästan) hur bra som helst (egentligen så kände jag inte efter, jag var lite stressad. Lite innan lektionen börjar så får jag en illamånde-attack, så nu mår jag inte alls bra :( Blev tvungen till att gå hem och missar därmed viktiga saker som att gå till biblioteket (fast jag har ju redan böcker hemma ..) och jag missar en viktig genomgång på biologin :O (kommer säker inte klara provet nu bara för det ..) *deppar

Sedan var det ju det här med mjukis fail, vad det nu kan vara ;) Egentligen borde jag kanske kalla det för mjukisbyxor fail, men det låter så långt och konstigt. I alla fall, igår var det en tjej i min klass som sprang runt och sa till atta att vi måsta ha mjukis byxor på oss idag efter som ALLA kommer att ha det. Men vad ser jag när jag kommer till skolan? Jo, bara jag och min kompis har mjukisbyxor... Så där har ni en mjukis fail.
Jag hann inte se om tjejen, som sa att vi skulle ha mjukisbyxor på oss, hade det. Jag hoppas i alla fall det, annars är det lite taskigt :/

Nu måste jag verkligen lägga mig ner och vila, mår bara skit just nu :(

Rainy Mood + A Fine Frenzy

Upptäkte precis en sak, Rainy Mood och A Fine Frenzy passar väldigt bra ihop. Särskilt låten Almost Lover fungerar väldigt bra. (Egentligen funkar det nog bra med vilken låt som helst, så länge det är en lugn låt).

Prova det, det fungerar väldigt bra om man behöver varva ner eller om man bara vill ta det lite lugnt :)

Ny blogg design


Nu har jag lagt in den nya bloggdesignen. Jag är väldigt nöjd den här gången. Bland annat eftersom jag har gjort så många saker sälv. Om vi tar headern som exempel, jag har själv gjort tjejen (det var meningen att det skulle se ut som mig, men jga vet inte om jag lyckades med det..), jag har gjort pattern som jag har använt lite i header och alla bilder är tagna av mig.
Bakgrunden har jag också "skapat" själv, gjorde den HÄR.
Ni får gärna berätta vad ni tycker =) Det är kul med lite kritik.

Feeling so depressed and I just can't do anything 'bout it

Ångest, orkar inte med skolan... Jag har prov på fredag, 2 prov efter lovet och en så länge så har jag.inte.gjort.något.alls... Är rädd att jag inte ska få så bra på proven, men samtidigt så har jag inte ork nog att börja öva.. Någon som har något tips ?

Måste tänka possitivt. Berlin, jag kan tänkta på Berlin. När jag har gjort det första provet så är det bara cirka 4 dagar tills jag ska åka dit :)

 

Rose


Tyckte låten passade till bilden i och med att den heter Roses.

 

Nya Nagalr - Polka Dots

Den här gången satsade jag på klassiska polka dots naglar :) Jag är faktiskt väldigt nöjd, med tankte på att jag inte visste vad det skulle bli när jag började så blev slutresultatet bättre än förväntat ;) Dessutom så har jag äntligen kommit på hur jag ska kunna göra jämna prickar, jag använder mig av tops och doppar lite försiktigt (något som jag borde ha tänkt på tidigare -.- ).
Nu måste jag göra mig i ordning, ska träffa en kompis idag so jag inte har träffat på väldigt länge. Dessutom så ska jag träffa två andra kompisar samtidigt, som också känner henne och inte träffat henne på ganska länge :)

 

Watermelon

Det finns bara en sak som är bra med vattenmelon, det blir bra på bild.
Jag gillar inte alls vattenmelon i vanliga fall, det lukar ... hemskt och det smakar ännu värre :/  Det är många som anser att jag är lite konstig på grund av detta. Speciellt min bror, han slukar en vattenmelon på några minuter och kan inte fatta hur man inte kan gilla det ^^ Men man gillar olika saker, så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara.

 

Hockey - Malmö Redhawks vs. Södertälje


Årets kortaste vecka

Nu har jag inte uppdaterat på några dagar och jag är lite besviken på mig själv. Men andledningen till detta är för att jag har inte har haft tid eller för att jag helt enkelt inte orkat med det. När man skriver inlägg fast man egentligen inte vill så är det oftast bara tråkigt att läsa.
Denna veckan har gått så himla snabbt, det känns som att jag var på ridning för två dagar sedan fast det var en vecka sedan :o Men jag har ändå gjort en del, bland annat så var jag på en hockey-match i onsdags :) Det var faktiskt otroligt spännande (fotboll har jag aldrig förstått poängen med, men hockey ... YEEY! ) I början så tänkte jag inte så mycket på matchen men i slutet så satt man och följde pucken med blicken hela tiden. OCH MALMÖ VANN ;)

Jag har några bilder ( de är tagna med Noors systemkamera, eftersom min fick slut på batterier innan ens matchen hunnit börja), så de kommer nog dyka upp lite senare ikväll :)

Stay With You

http://arigatomg.com/wp-content/uploads/2011/07/Capsule_001.jpg

Stay With You - Capsule

Capsule is the best!

Sometimes, life feels just perfect


[Sämsta bild kvaliten ever, men den är tagen med webcam.. That's why]

Gick raka vägen till biblioteket efter att skolan slutat. Hade nämligen bokat boken Japan - Allt du vill veta och den hade kommit redan. Boken innehåller i princip bara massa bilder på saker och sedan står det vad sakerna heter på japanska. Men det finns även en massa allmän fakta, som är väldigt inressant att läsa. Så nu ska jag försöka lära mig ännu mer japanka, yeah! Nihongo o sukoshi hanashimasu.
När jag gick hem från biblioteket med boken under armen och "Faraway" i öronen så kändes livet plötsligt helt perfekt, ubeskrivlig känsla.

Andra saker som gör livet mindre tungt är att vi har inga läxor (inte än..) denna veckan och sedan så fick jag veta igår att Ouran High School Host Club ska göras till en film, vilket betyder att jag får en hel film (+ drama serien) med Yamamoto Yusuke i huvudrollen! (Ännu en anledning till att längta till 2012!)

Sorejaa!

Calm Songs (that makes your heart melt)


Bilder: WEHEARTIT

Nu har jag gjort en spellista med sådana där låtar som man kan lyssna på och bli alldeless varm inombords ^^ Sugen på att lyssna ? Klicka på bilden eller klicka HÄR.

Spellistan kommer fyllas på efterhand så fort jag hittar nya "hjärtgripande" låtar :)

Twinkle Twinkle little star

Twinkle Twinkle Little Star  - Fredrika Sthal

Underbar låt. Hörde den för första gången i en reklan för Nissan, därefter sökte jag upp vad den hette.
Det är en av de få sakerna som är bra med reklam :) Ibland kan man hitta nya favoritlåtar genom att titta på reklam.

 

Nail Art

Det som är så bra med fransk manikyr är att det är både enkelt men samtidigt väldigt fräsht :) Är väldigt nöjd med resultatet den här gången, det blev inte ojämt eller så som det brukar bli.
Vad tycks?

Storstädning och resor


Konbanwa! (God kväll!)

Idag bestämde jag mig för att ta tag i den röran som funnits i mitt rum i över en nästan två veckor. När jag fått bort det värsta så flyttade jag även om sakerna som finns på mitt skrivbord, och jag är väldigt nöjd med hur det ser ut nu. Småsaker kan göra stora skillnader ;)

Just nu så har vi gäster, min farmor och hennes man är här. De ska egentligen prata med mina föräldrar om höstlovet (jag vet inte om de har kommit in på det ännu...). Vi ska kanske åka till Berlin under höstlovet. Även om det bara handlar om så där tre till fyra dagar så tycker jag ändå att det skulle vara jättekul att få åka till Berlin, eftersom det är något som jag har velat länge :)

PS. Den nya designen är klar när som helst, jag ska bara kolla igenom den så att jag inte glömt något. Jag kan avslöja att jag är väldigt nöjd och det är faktiskt en av de bästa designerna som jag någonsin gjort om jag ska var ärlig ^^

 

Vanilla

Vanilla by Gackt.

Vad hade mitt liv varit utan Japan?
Hur som helst, denna låten var den första som jag hörde av den japanska J-rock sångaren Gackt och det är fortfarande den låten som jag tycker bäst om av alla hans låtar. Det gör inget att man inte förstår texten, låten är ändå riktigt, riktigt bra ;)

I wish i could go there

http://www.gkdidyouknow.com/wp-content/uploads/2011/08/tokyo_tower.jpg

Har precis gjort engleska provet så nu är det nog slut med prov på några veckor.
Vi har alltid en skrivdel i slutet på våra engelskaprov och den här gången så skulle vi skriva om en känd byggnad. Jag valde att skriva om Tokyo Tower eftersom det är den byggnaden som jag allra helst skulle vilja besöka. Det ligger i Tokyo, Japan, så jag är ganska så säker på att det inte kommer hända på ett par år åtminstånde...
Men visst är det fint ?

Monster

Verkar som att de klarar sig finfint utan Farro-bröderna ;)

Nudlar ♡

Nudlar är nog det bästa som finns. Det är enkelt att göra och det är alltid lika gott. Självklart så ska nudlarna alltid ätas med pinnar :) Har ni någon favoritsmak av nudlar? Själv gillar jag mest kycklingsmak ;)

Nu ska jag försöka komma på något sätt att göra det roligt att plugga till religionsprovet imorgon. Det blir en utmaning.

I'm not afraid of darkness, I just like the light better.



Bild: CLEMY

Har precis kommit in efter att ha varit ute och sprungit. Det är sådär egentligen att springa på hösten/vintern. Det är kallt och man blir väldigt tjock i halsen efter att ha sprungit en stund. Sedan kan man ju inte längre vänta för länge för då ser man ingenting när man väl kommer ut...
Men trots detta så har jag tagit mig ut och sprungit och för första gången sedan jag började springa efter skolan så märker jag skillnad i min kondition! Det länns suveränt! (ursäkta mina konstiga ordval..) Men man får så himla mycket mer motivation när man märker att det faktiskt blir någon skillnad. Förr hade jag ingen lust att gå ut och springa (det har jag inte nu heller precis...) men nu, när jag väl kommer ut, så märker jag direkt skillnad mor förra gången jag sprang och då är det så himla mycket roligare. :)

Idag sprang jag faktiskt mer än 2 kilometer, det är nytt rekord! Tummen upp för det =)

image
Haha, det är från Hana Kimi

We Found Love

http://www.aceshowbiz.com/images/news/rihanna-reveals-we-found-love-cover-art-and-lyrics.jpg

 

Någon mer som håller med mig om att Rihana ser riktigt cool ut på bilden ? ;)

If it's gonna be a rainy day There's nothing we can do to make it change We can pray for sunny weather But that won't stop the rain

Egentligen så finns det ingen mening med att platta håret varje morgon när det ändå regnar hela tiden så att man blir genomvåt... När vi skulle ta oss till matsalen så öste regnet ner. Nu, när man sitter inne under rasten, så är det solken och de enda dropparna som faller kommer från träden. Så typiskt...
Om ca 5-10 minuter så ska min grupp ha en och en halv timmes biologi. När sedan den andra gruppen kommer tillbaka, de har hemkunskap, så ska vi ha ytterligere en timmes biologi. Snacka om surt.
Men dagen avslutas med musik och då kommer vi se en film som har med pop-och-rock-historia att göra. Vilket är det som vi jobbar med nu :)
Sedan är det bara direkt hem och plugga. Har två prov och en inlämmning denna vecka. Men det ska nog gå bra, man måste tänka positivt (det positiva är att jag har inga prov eller inlämmningar nästa vecka).

In the night, I hear 'em talk, the coldest story ever told Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless...

In the night, I hear 'em talk,
the coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless...
How could you be so heartless?
Oh... How could you be so heartless?
Lyrics: Heartless -The Fray

Idag har jag varit i en synagoga. Vi tillbringade i princip hela förmiddagen, frånsett att en del av tiden togs av att vi fick gå dit och tillbaka igen. Alltså missade jag minst tre lektioner och hade bara två istället för fem som jag brukar ha på måndagar.
Längtar till höstlovet. En vecka utan läxor och annat. Dessutom så kanske jag ska till Berlin på höslovet. Hoppas verkligen det ^^

 

Inspiration for photography

5735906835_fc8d96ff7b_z_large

Equilibre_by_etoile06-d4bcjrq_large

168106_494953836490_233807696490_6808634_2934867_n_large

4013981708_5c5e40c2ef_z_large

263407_1955335896002_1620842066_1945187_3790593_n_large

265119_1954101665147_1620842066_1943582_3397087_n_large

Satt nyss och tittade lite på WeHeartIt och försökte få lite inspiration. De här bilderna var de jag fasnade mest för.

I am number four

Såg I am number four igår. Den var riktigt bra. Den var faktiskt en av de bästa jag sett på länge (bara för det kan jag inte komma på vilken film jag såg senast..) Den kanske lite för lik Twilight på vissa sätt men annars får den full pott.
Nu är det bara att vänta på att nästa del ska komma, men tills dess så finns det ju böckerna som filmen är baserad på :)
Sugen på att se en bra film? Jag rekommenderar verkligen I am number four.

If you tell yourself that can't do it, then you won't make it either

Idag har jag varit på stan. Tittat på lite allt möjligt, men som vanligt så hade jag inte särkilt mycket med mig hem. Bara en tröja. Nästan direkt efter att jag kommit hem så begav jag mig ut igen på en liten springrunda. Måste försöka springa regelbundet nu eftersom jag har "lovat" att förbättra min kondition. Sprang 1,87 kilometer *stolt*. Det kanske inte är så mycket men det går framåt, det gör det.
Nu måste jag ta och släpa mig de 100 meterna som det är till dushen annard får jag det aldrig gjort..

PS. Nu vill jag att alla klickar HÄR, det är inget farligt bara en väldigt bra låt <3

Idol

http://www.b3tty.com/wp-content/uploads/2011/09/1302826672_57.jpg

Förra året, när jag fick höra att Peter Jihde inte längre skulle vara programledare för idol, så bestämmde jag mig för att jag inte skulle se idol detta året. Jag har visseligen inte följt audition över huvudtaget men när kvalen drog igång så började jag faktiskt kolla på det, och det kommer jag fortsätta med.
Just nu så hejar jag på: Robin, han är ju bäst i hela idol 2011! Moa, hennes egna låt som hon sjöng i audition var sjukt bra och inte ett enda dåligt nummer har hon gjort sedan dess (fast det vet väl inte jag, som bara har sett kvalet.), Molly, hon är grym, riktigt bra är hon. Och hon är bara 15 år, det är väldigt svårt för mig att förstå.
Det ska bli kul att se hur alla utvecklas i programet, det är trots allt det som idol går ut på.

 

Då var hösten här


Nu känns det som att hösten har kommit på riktigt =) Bra/dåligt, jag kan inte riktigt bestämma mig. Förr var hösten min favoritårstid, men jag kan inte minnas att hösten betydde regn och dåligt väder. För mig är höst färggalda löv (gul, röd och orange. Det är mer ferger än vad bladen har på sommaren), halvkyligt väder så när man kommer in så kan man ta något varmt att dricka ^^ Men nu är flera blad gråa och det regnar. Inte så kul..

 

Meeh, nu vill jag ju bara se den ännu mer!

Tittade på den här videon nyss. Låten är med i filmen som heter Jag Saknar Dig och jag vill jättegärna se den! Och efter att ha sett videon så vill jag bara se den ännu mer! Det hade varit kul att se den på bio (om den fortfarande går kvar, förstås..).

Sådant som gör en glad


Hade egentiligen fixat en sådan där fin GIF och jag blev så glad för att jag fick det att funka men tydligen gjorde det inte det :(

Men vad var det som gjorde mig så glad då? Jo, jag har äntligen fått mina nya linser (de är inte färgade eller så, utan det är bara helt vanliga linser). De som jag har på mig nu har jag haft i snart 3 månader och det är egentligen meningen att man ska ha den i en månad. Så ni kan tänkta er hur det känns ^^ Eller kanske inte? När man har haft ett par linser väldigt länge så blir de tunna och äckligt töjbara, hur ska jag förklara det? Dem är i alla fall väldigt torra och jag får ont i huvudet av att använda dem, men vad har jag för val?

 

Svartvitt VS. Färg


Såå, vad tycker ni är snyggast? Kan inte bestämma mig ...
Motivet är kanske lite ... konstigt? Men jag gillar bilden, vet inte varför =) Tog den i skolan i dag på Bilden, vi håller på med fotografering :D

Nej, nu måste jag verkligen ta tag i biologin, vi har prov på fredag. Det känns som att vi har prov i biologi hela tiden eftersom det är i princip det enda jag skriver om här på bloggen ^^

 


Heartless

Ännu en ny favoritlåt och den här måste jag verkligen tvinga alla till att lyssna på ^^ Den är riktigt bra, så ge den en chans ;)

Kawaii Chibi Girl

Är sjukt nöjd med den här XD Gjorde den igår eftersom jag inte hade något att göra, men jag tror att detta är den bästa "chibi:n" som jag har gjort ;)
Den är gjort i ArtRage, förutom bakgrunden som är gjord i Gimp =) Vad tycks? Kommentera gärna!

Ps. Kawaii = Gullig/söt

Monday monday monday

Jag orkar inte.. Läxor, prov med mera, det blir för mycket helt enkelt.
Men nu ska jag inte klaga! Måste försöka vara possitiv, försöka tänka på allting som faktiskt är bra. Hmm, till exempel så funkar Gimp på riktigt nu. Yeah! Slut med det irriterande hackandet och att allting går sjukt långsamt.
Nu ska jag lyssna på This Love ( som får mig på betydligt bättre humör) och sedan ska jag göra lite biologi =)

 

This Love

En ny favoritlåt är This Love av Maroon 5. Men hur bra den än är så slår den inte She Will Be Loved.
Mina andra favoritlåtar för tillfället kan du hitta genom att klicka >HÄR<.

Matteprov

Idag ska jag ha matteprov. Vi hade diagnos förra veckan så jag vet vad frågorna kommer innehålla, men på provet så är de 10 gånger så svåra. Har inte övat alls inför provet men det brukar jag inte heller göra när det handlar om matteprov, bara om det finns något som jag vet att jag måste öva mer på :3
Den här veckan r det slut med friheten som jag hade förra veckan. Då gjorde jag knappt någonting. Men nu är det flera prov som närmar sig och jag borde ta tag i dem så fort som möjligt om jag vill ha bra betyg (hatar det nya betysystemet..).
Bored bored bored.. Det är 40 minuter kvar innen jag ska gå till skolan och jag håller på att dö av uttråkning...

 

Slö dag

Har haft fullt upp både i fredags och igår. I fredags så var jag hos min kusin som fyllde 4 år, sedan sov jag över hos en kompis och igår så var jag hos en annan kompis som hade en födelsedagsfest =)
Idag är jag helt enkelt slut körd efter det. Jag var uppe till 2 på natten båda dagarna och idag var jag tvungen till att gå upp klockan tio...
Idag ska jag bara ta det lugnt. Jag, min bror och min pappa ska vara hos farmor hela dagen.
Just nu sitter jag och Måns framför varsinn dator och spelar Minecraft. Så kommer vi nog tillbringa en del an dagen ^^ (Synd bara att vi inte kan komma åt våran minecraft server härifrån :( .)