Tiny Hand ᴡᴏʀᴅᴘʟᴀʏ ♔ -

kan inte komma på rubriker nu på morgonen *-*

Ohayou gozaimasu! ^^ 
Är på bra humör just nu :) Tittade just på min nedräknare och såg att det bara är 6 dagar och 17 timmar kvar tills jag och min familj åker till Italien. Längtar. Vi brukar inte åka på semester så här "sent". Vi brukar åka i slutet av juni eller någon gång i juli. 

Nu ska jag lyssna på Infinite och bli på ännu bättre humör.
Lika happy happy som de är ↓

snöat in mig på tumblr

 
 Vad skulle jag göra utan tumblr? Kan sitta i evigheter och reblogga GIFs och bilder på mina bias och det finns lixom inget slut >.<  GIFarna i det här inlägget är från tumblr. Om någon skulle be mig förklara ordet perfektion så skulle jag visa dem de här GIFarna ^^
Min tumblr heter föresten venus-and-jupiter.tumblr.com. Besök den gärna :) 

Gangnam Style

 
Detta är nog den roligaste MV jag har sett ^^ 
Spy är nog den enda som kan vara rolig och göra en bra låt på samma gång ;)

--

 
 

tjugosjättejulitvåtusentolv

Gick och la mig i tid igår för första gången på en vecka känns det som. När vi var i Klaras sommar stuga så gick vi och la oss runt halv tre, men igår somnade jag någon gång mellan halv 1 och 1. 
Trodde att jag äntligen skulle få sova ut, men när jag vaknade i morse så var jag riktigt trött. Tittade på klockan och den visade halv 6. Somnade om igen efter en stund och vaknade igen halv 7, vet inte riktigt hur det gick till för jag var säker på att jag inte skulle kunna somna om, men nästa gång jag tittade på klockan så visade den halv tio.
Idag har jag inget särskilt bestämt. Skulle egentligen träffa Noor idag, men hon är jätteförkyld så det gick inte. Får träffa henne någon annan gång ^^
Tänker iaf inte slösa bort dagen framför datorn. Det ska tydligen bli lite sämre väder till helgen såman får ju ta vara på de sommardagar som vi har ;) 

Bad

 
Tablo - Bad

Harper's BAZAAR Korea - GD in Paris



G-Dragon, wow 0.o 
Det finns nog ingen som kan vara coolare än GD oppa ^^

Beautiful Night

 
 
Beautiful Night av BE2ST. 
Riktigt bra låt som jag upptäckte igår kväll. Har tänkt lyssna på BE2ST förr men det har aldrigt blivit av. Men igår kväll så såg jag deras nya MV på Mnet och bestämde mig för att de sen :) Ett bra beslut om jag får säga det själv ^^

Hemma igen


 
Nu är jag hemma igen från Blekinge. Egentligen så kom jag hem igår men jag var med Klara hela dagen igår ^^ Vi har haft det jättebra i Klaras sommarstuga. Vi har varit på en festival, östersjöfestivalen tror jag att den hette. Vi har badat i sjöarna som finns där och även i ett utomhusbad. På kvällarna så har vi sett på en film och vi har sett några avsnitt från k-dramat "Big". Vi har även hunnit med att färga om Klaras hår :) Som sagt, vi har haft det bra :) 
Igår kom vi vid ett tiden och Klara följde med mig hem. Vi var hemma hos mig en stund och tittade lite på You are my Oppa och var inne lite på tumblr. Sen bestämde vi oss för att dra ner till stranden eftersom det var så himla varmt så vi packade en väska med handdukar och badkläder och gick ner till stranden. Vi var där i två tre timmar, det var perfekt väder för att vara på stranden. Sedan gick vi hem igen och åt middag och därefter så gick vi hem till Klara och tittade på 71:Into The Fire. En koreansk film och kriget mellan nord- och sydkorea. Riktigt sorglig film och vi grät båda två när vi såg den. Stannade hos Klara fram til halv ett. 
Allt detta han vi med under de fem dagar som vi var borta ;)

Blir borta några dagar

Tar tåget till Blekinge idag tillsammans med Lisa. Vi ska besöka Klara i hennes sommarstuga ^^ Vi kommer stanna där några dagar, kommer hem igen tisdag eftermiddag. Har inte varit i Klaras sommarstuga på ett tag nu så det ska bli kul, hoppas det blir bra väder bara >.< 
Tågresan tar ca 2 timmar, men det ska nog gå bra. Är man två så blir det inte tråkigt (=´∀`)人(´∀`=)
 

When I Can't Sing



Nu bryr jag mig inte om ni tycker om k-pop eller inte för den här låten kan alla tycka om. Det spelar ingen roll att man inte förstår texten! Prova lyssna på låten i alla fall, den är riktigt bra ^^

rainy rain

Kom nyss hem efter att ha varit ute och gått en 45 minuters rask promenad. Inviger mitt nya "mål" idag som går ut på att jag ska springa minst 3 ggr i veckan och de dagar som jag inte springer så ska jag i alla fall ut och gå. Har inte tagit tag i min kondition nu under sommarlovet så tyckte att det var dag att sätta lite mål/regler. Vill gärna kunna klara av att springa 5km till hösten eftersom jag redan i våras var sugen på att springa i ett av de loppen som arrangeras under hösten. Men då är det bästa att jag börjar förbättra min kondition redan nu :) 
Att gå en promenad är inte allt så jobbigt eller tråkigt som jag trodde från början. Men bra musik i hörlurarna och en trevlig miljö kan göra stor skillnad. Jag var ute och gick i 45 minuter och jag hade nog kunnat gå en stund till om det inte var för det faktum att det började ösregna efter 40 minuter. 
Under de 5 minuter som det tog mig att gå hem blev jag helt genomblöt :/ Fast det var rätt härligt att gå i regnet, men det blev jobbigt när jag kom hem och kläderna satt som klistrade på kroppen ^^ Ska i alla fall göra om det här i övermorgon, får hoppas på bättre väder då :)
 
 
bild-källa: tumblr

På väg hem

Sitter just nu i bilen på väg hem Sövde. Har varit i Sövde ända sedan klockan 12 ungefär, är rätt trött nu fast jag inte har gjort något (−_−;)Vi har hejat på min morbror som har gjort ett triaton. 19 km simning, 9 mil cykling och 2 mil springa. Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att han skulle klara det, trodde inte att någon av de som var där skulle klara det. Men alla kom in i mål tillslut (så vitt jag vet). Ska hem nu i och springa mina futtiga 3 km (om ens det..). Det är i alla fall något, och jag försöker faktiskt att åtminstone komma upp i 5 km. (=^ェ^=)

Uppdaterat designen

 
Det har varit lite tyst på bloggen ett tag nu. Men under den tiden så har jag fixat en ny design ^^ Tröttnade lite på den förra.. Ni får ursäkta alla k-pop bilder, både i headern och i menyn. Kunde inte låta bli. Mitt liv består till stor del av bara k-pop nu för tiden. 
Jag tar ingen cred för bilderna i header eller menyn. All cred går till bildernas rättmätiga ägare. Har hittat de flesta på tumblr.
I headern är det bilder på Big Bang och Infinite. En bild på infinite-medlemen Myungsoo, en på Big Bang-medlemen T.O.P och en på G-Dragon - även han är från Big Bang. Det är även en bild på T.O.P och G-Dragon tillsammans ^^
GIF-en under menyrubriken "about" är på Myungsoo och resten av GIF-arna är lite blandat, men de flesta är T.O.P och G-Dragon.
Skriver detta för att det inte är mina bilder och för att ... tja.. i fall någon är nyfiken och vil veta ^^ 
Vad tycker ni om designen i övrigt?

Love Style

 
Älskar denna låten ^^ 
Boyfriend är riktigt bra, har bara lyssnat på låtarna i deras senaste EP men det kan nog vara värt att ta reda på hur de andra låtarna låter :3

Haru Haru

 
Min favoritlåt för tillfället :3 

De senaste dagarna

En del saker har hänt sedan sist jag skrev ^^ Jag var bland annat på bio i torsdags, såg The Amazing Spiderman. Den var bra, bättre än de andra spiderman filmerna, har bar sett ettan i för sig men jag tyckte inte den jag så jättebra :/ När jag kom hem så gick jag direkt hem till Lisa. Hon har precis kommit hem från sin sommarstuga och vi hade inte träffats på evigheter kändes det som. Klara var också där och både jag och hon sov över hos Lisa. Så det blev en väldigt bra torsdag :)

 
 
Vi gick inte och la oss förren vid fyra och då hade det redan börjat ljusna ute ^3^ Vi var väldigt trötta på fredags morgonen men vi fick gå upp i tid i alla fall för Klara var tvungen att sticka hem för hon skulle åka till sin sommarstuga. Vi sa hejdå till henne vid tolvtiden ungefär. Jag stannade hos Lisa fram till lite eftet fyra sen var jag tvungen att gå hem för vi skulle får gäster. Två av mina kusiner var här (med deras föräldrar). De är bara 5 och 3 så de stökar alltid till på mitt rum. (det gör inget, men ibland när man har städat hela dagen så känner man sig lite: )



 Idag ska vi ha besök igen ^^ Lisa kommer hit tillsammans med sin familj :3 
Imorgon tror jag inte att det blir något specielt. Har bestämt mig för att springa imorgon i alla fall. Måste ta tag i det nu, har skutit upp det hela sommaren. Sprang en gång för lite mer än en vecka sedan och det gick sådär... Bättre blir det inte av att jag hade bestämt mig för att vara med i något lopp i höst, bara för att ha något att arbeta för. Men de loppen är 5 km och det är en omöjlig sträcka för mig just nu.. Aish, orkar inte tänka på det just nu ..
 
 
(ni får stå ut med GIFarna för jag älskar GIFar, särskilt när de visar exakt hur man känner sig ^^)
 
 

You are beautiful


Tanjoubi omedetou! 誕生日おめでとう!



Ville bara säga grattis till min favoritartist inom j-rock. Upptäckte J-rock på grund av Gackt och är jag enormt tacksam för. Gackt blir 39 år idag ^^ Tanjoubi omedetou~!

Två av mina favoritlåtar:
Vanilla
Grafitti

Sexy, Free & Single



Som den ELF jag är så är jag överlycklig just nu ^^ Super Junior har äntligen släppt sitt 6:de album och de har även släppt musikvideon för titelspåret, Sexy, Free & Single. Kan inte få nog av musikvideon. Kommer att titta på den om och om igen tills jag kan den utantill. 

{Fakta: ELF står för Everlasting Friends. Det är namnet på Super Juniors fans/fanclub}