Tiny Hand ᴡᴏʀᴅᴘʟᴀʏ ♔ -

Julstämmning


Kom just hem efter att ha gått genom halva stan (som är dekorerad med en massa jullampor och en massa andra "juliga" saker känns det som :) Vi har hemkunskap, minst 2-3 kilometer från skolan. Skolan beställer taxi som vi får åka med när vi ska dit. På hemvägen får vi ta oss hem på eget sätt. Jag har valt att inte ta bussen hem utan att passa på att får lite motion ^^
Nu ska jag ta och göra 2 kapitel i matteboken (bara för att jag måste) och sedan ska jag ta det lugnt och njuta av att vi inte har något prov alls inom två veckor!

Instagram

Jag älskar instagram appen ^^ Det blir så himla bra bilder med den!
Om du har instagram så kan du följa mig :) Jag heter "TheGirlAndTheWolf". Vad tycks om mina bilder?, de är alla tagna med instagram ;)

To Arms Etc

Fick min skiva idag :) Den är faktiskt riktigt bra!
Efter att jag har ätit så ska jag iväg och se Breaking Dawn för andra gången :) Den här gången så ska jag se den men min mamma, min kusin och hennes mamma. Det ska bli kul !

 

Är med och tävlar hos sushiflavour.blogg.se



Är med i en tävlig som hålls av Reiko (sushiflavour.blogg.se)
Du hittar tävlingen här -----> sushiflavour.blogg.se/2011/november/jul-tavling-armband.html
Det är ett handgjort armband, visst är det fint :)

Bloggar från min iPhone :)

Just nu bloggar jag från min kära nya iPhone :) Det är en 3GS och jag köpte den idag. Jag fullkomligt älskar den! Den är begagnad och har några repor på baksidan men jag bryr mig inte efter som jag fick den till ett sjukt bra pris :)


Shoes

Det ser lite konstigt ut eftersom den är ritad på ett bord, vilket betyder att "originalet" inte finns kvar. Jag var tvungen att sudda ut det ^^

Ensamhet & tomhet

Håller på med fotografi i skolan på bilden. Vi ska ta 20 bilder efter ett visst tema. Mitt tema är "Ensamhet och tomhet" och de här  bilderna är två av de som kommer att vara med. Jag kan publicera alla så fort vi är klara med arbetet :)

Sherlock Caramelldansen

Kan sitta och titta på den här i evigheter utan att trötta ^^ (det är något som gör det omöjligt att sluta titta)

Dansa med oss

Klappa era händer

Gör som vi gör

Ta några steg åt vänster

Lyssna och lär

Missa inte chansen

Nu är vi här med

CARAMELLDANSEN!!

Best seat in the house

 

Sedan jag gjorde om mitt rum så har jag fått som vana att sitta på golvet i mitt rum. Jag kan inte längre sitta i sängen och luta mig mot väggen eftersom det nu för tiden hänger en stor London-tavla där :) Inte för att jag har något emot att sitta på golvet, mattan är ju trots allt mjuk och skön x]

 

Idag är det ingen ridning så jag kunde gå hem från skolan i lugn och ro. Avslutade sista lektionen med att ha matteprov... Det är nog det värsta med skolan, läxor är helt ok, men prov... Men samtidigt så måsta man ju ha prov annars kan de inte se hur mycket man har lärt sig och så vidare.

 

Nu ska jag försöka få tag på en kompis som ska komma till Malmö idag, vi ska se gå och se Klaras (och hennes klass)  konsert  som är i kväll :)

 


Jason Mraz - Best Seat In The House

PON PON PON

Okej, detta är ganska så ... extremt? Men jag gillar faktiskt låten :) Detta är typisk J-pop, även om inte alla är riktigt så extrema som Kyary är. Men jag föredrar nog J-rock framför J-pop. Särskilt Gackt är en av mina favoriter inom japansk musik, är det Kyary Pamyu Pamyu som det handlar om, så lyssna gärna på låten. Ge den en chans ;)

Breaking Dawn

Idag så ska jag se den fjärde och näst sista delan av Twilight, Breaking Dawn part 1.

Vad jag har hört så ska den vara bra och mycket "blodigare" än de tidigare filmerna. Kanske blir det en "riktig" vampyrfilm den här gången? ;)
Den har, som vanligt, fått sådär bra betyg från bland annat Sydsvenskan. Men jag bryr mig faktiskt inte om vad det tycker, de är inte tillräckligt insatta in filmen för att förstå hela poängen...
Men jag har höga förväntningar (för första gången) så jag hoppas och tror att Breaking Dawn kommer att vara en av de bästa i serien. Det är trots allt eden bästa boken i serien :)

 

Uppdatering!: Den var riktigt bra! Alla som funderar på att se den, SE DEN! Men har du inte sett de andra filmerna så skulle jag nog inte rekomendera dig att se den... :)

 

I can't stop this happy feeling



Jag har haft en konstig känsla hela veckan, det känns som att det är något som jag har glömt bort, något som ska hända eller något som jag måste göra.. Vad det nu skulle kunna vara har jag inte den blekaste aning om... Men för övrig så är jag faktiskt på väldigt bra humör, eftersom en hel del bra saker har hänt.
En av de bästa är nog att jag för första gången har vunnit en tävling i en blogg :D Vann en skiva som kommer att skickas till mig. Skriver mer om det så fort jag har fått den.
Dessutom så har de ändrat åldersgränsen på Breaking Dawn. Jag och Claudia var och köpte våra biljetter i lördags, innan de ändrade åldersgränsen och då var vi lite oroliga att vi inte skulle komma in. Men nu blir det ina problem :)


Jag har även beställt en tygpåse från England eftersom jag länge har velat ha en för att de är ... tja, bra att ha ? ;)

 

Då var man igång igen ...


Så här ser mina naglar ut just nu :) Det är många som lagt märke till dem och sagt att de är coola/snygga/fina :) Det känns extra bra med tankte på att det faktiskt tog mig mer en en timme att göra dem :/

 

Nu har jag kommit igång igen med allt som har med aktivitet och kondition att göra. Jag har varit dålig på att ta mig ut och springa de två senaste veckorna :/ Men det beror framför allt att jag inte har har haft tid till det. Jag var ju i Berlin och Göteborg under höstlovet och då är det inte precis läge att springa, eller ? ;)
Men i onsdags så var jag på thaiboxningen (första gången på tre veckor) och igår var jag ute och sprang med Lisa, som också har bestämt sig för att förbättra sin kondition.

I helgen så ska jag slappna av, har inga prov nästa vecka, så phuuu...

 

 

Keep away from burgers


Tre bilder, tagna i Berlin. Cafét hette Coffie and Fellows eller något sådant, kommer faktiskt inte ihåg...

I väntan på något nytt


Jag lääängtar till den dagen då Jason Mraz släpper sitt fjärde studioalbum. I december så är det 2 år sedan ha skrev på sin MySpace att han skulle börja på albumet. Men så blev han ju inte nöjd med det så han började om från början. Men nu är jag rätt säker på att albumet kommer komma i början av nästa år ! Super excited!!
Mend ett är ju ett tag till dess, så nu har jag börjat söka sönder Youtube efter gammla låtar som jag ännu inte hört. För, jag lovar, there are thousands of them :) Det är sådanna låtar som han bara sjöng live i början av sin karriär eller innan dess.

Annars har ju Two Spot Gobi släppt en ny singel nu där Jason Mraz också är med =) Och så upptäckte jag imorse att han också har spelat in en låt av Bob Dylan på en Bob Dylan-tribute platta där andra också har spelat in Bob Dylan låtar ( det var visserligen för 2 år sedan, men ändå)

More Chupa Chups

Det var här som jag köpte mina 100 stycken Chupa Chups. Som ni ser så fanns det väldigt mycket att välja mellan :D

Just A Feeling

 

 

Renovering på gång

Igår började vi måla mitt rum :D Jag målade första omgången, sedan fick min pappa göra det andra gången så att det säkert skulle bli bra .. ;)
Jag är riktigt nöjd. Efter en lång stund i färgbutiken så bästende jag mig för en färg som hette Soft Stone eller något liknande. När jag började måla så blev jag först lite orolig eftersom färgen var mycket ljusare (och dessutom riktigt ful...) jämfört med färg provet som vi hade tittat på. Men när det väl torkat så blev det perfekt.
Det ända som finns kvar att göra nu är, dels flytta tillabaka sängen (som står mitt i rummet för tillfället..) och sedan så ska vi sätta upp min London tavla och lägga ut mattan. Det känns verkligen som att det kommer bli väldigt bra :)

Men det kan jag inte gör förrens mina föräldrar har kommit hem, så under tiden så ska jag ta och plugga lite reigion (inför provet) och sedan ska jag kika lite på blocket och se om det finns någon som säljer sin iPhone hyffsat billigt :P

 

Little Lovin'

Little Lovin'  by Lissie

 

 

Bilder från Berlin


Detta är en minnesplats för de judar som dog under andra världskriget. Men det fanns ingen tydlig skylt som talade som det så det var många som hoppade på dem och då kom det sura vakter och sa till dem att man inte fick göra det ... -.-'

Här är några av bilderna som jag tog :) Vissa är inte alls bra egentligen, men när man fotar genom fönstret på en buss så är det svår att få det bli bra... Meen, när man tar foton när man är iväg någonstans så måste det inte vara världens bästa fotografier, det viktigaste är att man har bilder så att man kan komma ihåg hur alla platser som man har varit på ser ut.

Någon annan som har varit i Berlin någon gång?

Never Gonna Leave This Bed

Lyssnar på den här låten om och om igen. Jag har en förkärlek till ledsna (den här är kanske inte så himla ledsam, men jag räknar den ändå som det, för det är lättare så) kärleks låtar :/ De flesta av mina favoritlåtar handlar om brystna hjärnan osv. Men, men ...  Det är väl för att det är så mycket känslor i sådana låtar  och det gillar jag :)

Hemma igen


Bild från Berlin (fler kommer senare...)

Egentligen så kom jag hem i torsdags kväll, men jag har inte haft tid/ork till att blogga efter det. :/  I fredags så var jag bland annat på Malmö Konsthall och tittade på en utställning av Misaki Kawai som heter Big Bubble.
Igår så var jag i Göteborg och hade egentligen planerat att köpa en del kläder och annat men det blev inte riktigt så, jag köpte faktiskt bara en halsduk och ett nagellack.

Jag ska försöka plocka ut några bilder av de 500 som jag tog och sedan publicera dem på bloggen. Får se hur mycket jag hinner. Skolan börjar igen imorgon och jag har en del läxor som måste göras + så ska vi försöka börja fixa i mitt rum idag :D