Tiny Hand ᴡᴏʀᴅᴘʟᴀʏ ♔ -

Lite info om den nya designen

Okej, detta är då designen som jag har hållt på med så länge. Även om jag egentligen inte har tid så tänkte jag bara ge er lite info om den här designen. Till att börja med: om du inte kan se designen prova med att uppdatera sidan (f5 / cmd + r)

Muspekaren: På den här designen så har jag en muspekare föreställande en lite rosa klubba. Om du inte kan se den utan muspekaren laddar hela tiden eller liknande så gissar jag på att du har Internet Explorer eller Mosilla Firefox. Själv har jag Firefox och då kan det bli lite problem med annars tycker jag att det fungerar väldigt bra med Firefox. Explorer kan däremot inte visa muspekaren. Vet inte vad det beror på...

Smileyserna i menyn: De små animerade figurerna i menyn kommer alla från DeviantART. Kan tyvärr inte ihåg vad skaparen heter ^^

Tänkte bara tilläga en sak nu när jag ändå håller på. När jag gjorde den här designen så blev jag inspererad av olika tumblr sidor som bland annat [LÄNK]. Men jag är inte helt säker på att den här desigen passar min blogg trots allt ^^.  Men eftersom jag har lagt ner så mycket tid på den och det är faktiskt rätt fin så tänkte jag ha den på bloggen ett litet tag åtminstonde. Kommer förmodligen börja på en ny design i helgen (men det betyder inte att den kommer dyka upp snart, det kan ta ett litet tag ^^).

Ja, det var nog allt =)

James Morrison - The Awakening

http://www.jpc.de/image/w600/front/0/0602527833781.jpg

James Morrisons nya album släpptes i Sverige idag! Han är verkligen sjuktbra och det nya albumet är inte sämre än de andra.
Mina favoritlåtar än så länge är I Won't Let You Go, Slave To The Music och In My Dreams. Lyssna gärna på dem =D (klicka på bilden!).

Helgens Shopping

Här kommer ett (lite försenat) inlägg om vad jag köpte i helgen. Har äntligen orkat fota det så att jag kan lägga up bilder också.
Jag skev ju att jag ville ha en ny vinte jacka, och jag hittade en =) Dessutom så var jag på en Second-hand affär (som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på..), jag köpte inga kläder där men deras böcker var otroligt billiga (!) så jag köpte fyra stycken och det kostade bara 50 kr.


Från H&M, 299 :-

 

Benedict Cumberbatch





Hittade dessa av en slump när jag var inne på tumblr. När jag såg dem så tänkte jag "hmm, honom känner jag igen. Vem är det nu igen? JUSTE DE E JUU HAN!."
Just precis, det är ju Benedict Cumberbatch från tv-serien Sherlock! Jag missar Sherlock, de avsnitten var så bra. Hoppades på att det skulle komma en till säsong, det var ju faktiskt bara tre avsnitt och de slutade så plösligt och mitt i allt. Den är dessutom svår att titta på utan text (vilket det inte finns om man ser den på internet) eftersom han pratar så himla snabbt ^^
Men det spelar ingen roll längre nu när de här gif:arna finns sparade på mitt skrivbord ^^

Huh? Har vi prov?

Tumblr_lpgbisy5d51qc24avo1_500_large
WE HEART IT

Vad är det med lärare och alla dessa prov? Hade prov förra veckan och har prov i samma ämne igen nästa vecka, har dessutom matteprov, engelska prov, religion om inte så lång tid. Blir knäpp. In ibland undrar jag hur ens liv sett ut om ingen hade behövt gå i skolan. Hela världen skulle vara helt annorlunda.
Bilden ovan beskriver exakt hur jag känner mig ^^

The Static Age

Jag älskar den här låten, inte mer med det.

Nästan klar!

Nu börjar det hända lite här ^^ Är väldigt nöjd även om den är långt ifrån färdig... Men flickan är i alla fall klar och för er som inte vet så är kläderna hon har på sig den typiska japanska skoluniformen. Skoluniformerna i japan brukar vara lite i sjömansstil, som ni ser på bilden: de blåa och röda strecken och även den blå kragen ger en typisk sjömansstil. =)

Så, vad tycks? Kommentera gärna :D

 

Måndagar = värsta dagen på hela veckan

Jag fullkomligt hatar måndagar. Okay, det var kanske att ta i lite.. Det är ju inte så fel att börja halv tio. Men resten av dagen är ... hemsk. För det första så har vi ingen rast över huvudtaget fram till lunch rasten och där går endå en del av rasten till att ta sig till idrotten som vi har efter lunch. Sedan direkt efter idotten, närmare bestämt 10 minuter efter, så har vi spanska. Seriöst, vem hinner duscha, byta om och ta sig till klassrummet igen på tio minuter? Bara ta sig från idrotten till skolan tar mellan cirka 5 - 8 minuter! -.-
Nej nu ska jag sluta klaga, ska äta lite mellanmål (pizza rester ^^) och sedan ska jag fortsätta på min skiss som jag gjorde i morse =) Har inga läxor så jag kan ta det lungt. Men jag ska till banken senare idag. Ska få mitt bankkort :D

Mot stan!

Ohayou!

Ska ut till stan om en liten stund, ska bara äta först. Först och främst så ska vi till Brand World. Jag vill ha en ny vinterjacka eftersom den jag har nu, har jag haft i två år :0 Själv tycker jag att det är väldigt länge och hur som helst så tycker jag inte om den längre. Sen, eftersom vi ändå är där, så ska vi kolla lite på Entré. Ja, det var planeringen för idag. Hmm, tror att vi ska träffa någon ute på stan sen också men jag har inte fått så mycket detaljer om det...

Dewa mata!

Ridning igen !


Weirdo pic på mig, men någon klagade på att jag hade så lite dagens outfit, så här får ni !

Hade ridning idag ^^ Har inte haft det på två veckor så det var verkligen kul att vara tillbaka igen. Men som vanligt så var det väldigt jobbigt och så hade vi ju skänkelvikning idag och det är något av det jobbigaste som finns (och också väldigt svårt att förklara hur det går till ....). Nu är jag i alla fall hemma igen, med ont i axlarna och är allmänt trött. Men det är det värt!
Nu ska jag se om jag kan försöka få färdigt min nya bloggdesign under helgen, det beror helt och hållet på vad som är plannerat för helgen. Om jag märker att det kommer ta ett tag till innan den är klar så lägger jag upp en till och lite mer detaljerad sneak peak ^^

 

Inte konstigt att man är hungrig..

...när skolan inte ger en tillräckligt med mat så att man blir mätt. Vi hade pommes och kebab-kött idag. Helt ok, men när man får 12 pommes och en liten hög med kebab så blir man inte särklilt mätt. Det ka~an visserligen bero på att vi äter sist på torsdagar, halv ett, men de borde ändå ha mat så att det räcker till alla -.-'
Just nu håller jag på att svimma av hunger (ångrar jättemycket att jag inte tog en macka istället för två clementiner till mellanmål, men man får väl skylla sig själv D: )

Nu måste jag göra lite matte. Håller på med vikt och volym, vilket är bara såå tråkigt och precis lika lätt... Så jag blir väl snart klar. ;)

The Golden Age

En sjukt bra låt med världens knäppaste video ^^ Alla som tittar på tv känner säkert igen den här låten som var med i Heineiken reklamen.
Sångerskans röst är verkligen speciell, men den passar den typen av musik som hon sjunger =)

Några foton

Här är några av de bilderna som jag tog i skolan idag ^^ Vi skulle ta allmäna bilder och så skulle vi tänka på linjer och djup i bilden och sådant. Är ganska så nöjd med dessa tre, i alla fall nu efter att ha redigerat dem lite.

Men det är i vilket fall som helst väldigt kul att jobba med fotografi och lära sig saker som man ska tänka på när man fotograferar.

Rast


Har rast nu ^^ Det är kallt ute så vi sitter inne i klassrummet.
Ska ha bild om en liten stund, vi håller på med fotografering och sådant. Kul kul
Man får lov att ta med sig sin egna kamera om man har någon så jag har tagit med min. Men på grund av vädret så verkar det som att vi kanske inte ska fotografera trots allt *surar*

Nu är biologi-provet äntligen avklarat (gjorde det igår). Det gick rätt okej, tror jag. Nu kan jag blogga som vanligt igen utan att få dåligt samvete för att jag inte övar inför provet (som om det skulle hända ... -.-' )

Nu måste jag avsluta,
Dewa mata 

Edward Scissorhands

Såg Edward Scissorhands igår. Och jag kan bara säga en sak: det är en av de bästa filmerna jag någonsin sett! Det är ju en 80/90-tals film så den är ju lite som alla andra filmer från den tiden, men det spelar ingen roll eftersom Edward Scissorhands får en att glömma det ^^
Filmen har allt: humor, sorg, den är gripande, lite scary ibland :0 och så har den ju en huvudkaraktär som slår allt :P (särskilt han med samma namn som alla säkert känner till . . .  Han är ju ingenting i jämförelse)

Jag rekomenderar ALLA att se Edward Scissorhands (finns på Megavideo.com, om du inte kan hitta den). Den är verkligen sjukt bra =)

 

Ps. Varför blir alla inlägg, som liknar detta (att jag skriver om en film eller något som jag tyckte var bra), varför blir de alltid så röriga? Hoppas ni fattade något av det jag skrev, jag kan bara inte tänka på något annat än Edward Scissorhands just nu och då är det svårt att skriva utan att det blir rörigt ^^

 

 

 

Gäster om en stund

 

Konbanwa!

Hinner med ett inlägg till i alla fall =)

Vi ska ha gäster om en liten stund, närmare bestämt: 20 minuter. Det är Måns (min lillebror) kompis och hans familj som ska äta hos oss ikväll. Det är nog bra att vi får besök, annars hade jag nog suttit med biologi boken hela kvällen ^^ (kalla mig nörd om du vill Noor, jag tänker då inte bli underkänd på provet . . .).

Nej, nu ska jag spela lite minecraft ❤ Den nya versionen, minecraft 1.8, är bara bäst ;)
( de som inte vet vad minecraft är för något... Tyvärr jag orkar inte berätta.)

 

Inget bloggande under helgen

Jag kommer inte att blogga alls under helgen, på grunde av att jag måste verkligen plugga inför mitt biologiprov. Så jag har bestämt mig för att stänga av datorn och lägga undan den någonstans. Annars kommer jag aldrig kunna koncentrera min ;)

Men skriver som vanligt på måndag igen =)

Tävlar

Är med och tävlar på sushiflavor om det här smycket ^^ Vill jättegärna ha det så håll tummarna :P

Länk till SushiFlavor: http://sushiflavour.blogg.se/
Länk till tävlingen: http://sushiflavour.blogg.se/2011/september/tavling.html

Ingen ridning :(

271181_2233514600271_1320107769_32623565_3978406_n_large
BILDKÄLLA!

Är himla besviken på mig själv nu! Jag blir aldrig sjuk, men nu har jag lyckats blir sjuk/illamående två fredagar i rad. Vilket innebär att jag har missat två ridningar. *Deppar* Nu måste jag istället öva på vad de olika ryggradsknotorna heter och vad de röda blodkopparna har för uppgift *deppar ännu mer*.

Nu ska jag lyssna på "Night of The Hunter" av 30 seconds to mars och dränka mig själv i biologi.
Skriver antagligen mer ikväll. =)

Brighter Than The Sun

Får i alla fall tillbaka lite sommarkänsla när jag lyssnar på denna. But but, as expected of Colbie Caillat. Hennes låtar är ofta väldigt sommriga och hennes nya (ganska så nya) album är inte annorlunda.
Låten heter Brighter Than The Sun och albumet är All of You.

Läxorna som tar död på en



Moshi Moshi!


Nu har jag äntligen kommit hem från skolan. Trodde att jag skulle somna de sista minuterna. Det är egentligen inte så konstigt att jag är så trött med tankte på att jag har varit i ful gång i princip hela veckan. I måndes hade jag ju en heldag med fridrott och igår hade vi ett jobbigt pass på idrotten i skolan plus att jag hade thaiboxning på kvällen. Är stel i hela kroppen som bara den och har stora besvär med att röra mig (nu gör jag det lite dramitiskt så att det ska låta bättre ;) )
Nu måste jag ägna resten av eftermiddagen med alla dessa läxor som får en att önska att skolan aldrig någonsin exsisterat och att man snart ska vakna upp från denna fruktansvärda dröm (ännu mer dramatik..)

Dewa Mata!

Ps. Angående den nya bloggdesignen så kommer den dyka upp så snart jag är klar med den. Har som sagt en hel del läxor just nu och måste först och främst fokusera på dem. Dessutom är jag bara klar med stilmallen till desigen och det är kodmallarna som är det kluriga så jag vet inte exakt när designen kommer vara klar.

Gästblogg av Noor

Hej svej!
Eftersom Maja prata med Mona (som är lite knäpp) gästbloggar jag. Just nu har vi rast och min dataot har slut på bateri och vi har svenska här efter och jag har inget att skriva på…jag dör.
Haha, maja har satt fast "klisterkatter" på typ exakt allt tekniskt, sin DS, sin dator, sin telefon, ja ALLT. Börjar bli lite rädd, snart kommer hon ha dem i ansiktet haha nej, skoja. Om ni vill läsa min blogg sen kan ni klicka in på noornoor.blogg.se

Älskar låten

http://4.bp.blogspot.com/_4SCTcffC9Pg/THdPfVlBBfI/AAAAAAAAAA4/lBHDxDy1K9Q/s1600/51aRBJydWBL._SS500_.jpg

Mosaik Kakera av Sunset Swish

 

fridrott

Idag har vi haft häsodag . . .  För er som inte vet vad det är så kan jag snabbt beskriva det med att: det är det värsta som finns!
Denna häsodagen så hadevi fridrott. Det är rätt kul men oehört jobbigt! Längdhopp är inte precis min grej eftersom jag inte kan hoppa långt ALLS! Stavhopp är minst lika svårt som höjdhopp eftersom jag inte kan få upp benen/fötterna tillräckligt. 400-meter är värst. 60-meter kan jag klara av. Det ända som är kul är häck, men det förstördes av att alla häckarna var riktigt låga och han som berättade hur vi skulle göra var kass...

Nu ska jag vila ut mig lite, sedan ska jag till optikern. När jag kommer hem måste jag göra lite läxor innan jag ska iväg till biaografen och se filmen Jane Eyre. Det blir en tuff start på veckan ;)

Åska och Regn


Värst vad det åskade precis O.o  Vi hade tänkt åkta iväg någonstans, som till exempel till skogen. Bara få komma ifrån stan lite, men det verkar inte vara en lika bra ide längre ...
Istället har jag försökt göra lite skisser på hur jag vill ha mitt rum, om jag vill få något gjort med mitt rum är det nog dags att börja planera lite. Jag ska inte byta ut alla möbler eller så, men jag vill att mitt rum får en helt annnan image genom att byta ut lite färger. Jag vill inte att mitt rum ska se ut som resten av huset, vitt och tråktigt ^^

Nu ska jag städa mitt rum i ett försök att hitta min iPod-sladd. Jag bara måste hitta den. Har några låtar på datorn som jag måste lägga in på iPoden annars känns det lite konstigt när jag ska iväg någonstans och inte kan lyssna på de låtarna som jag brukar lyssna på . . .

Ändra utseende på facebook

Nu har jag äntligen hittat en sida som verkligen fungerar. Har använt mig av stylish men den funkar sådär... Men den sidan som jag har hittat har en  firefox-plugg (jag vet inte vad det heter...)som funkerar mucket bättre än stylish. Detta funkar bara med Mozilla Firefox och man måste skaffa vissa tilllägg som gör att man kan ändra utseende på samtliga sidor.

 

Dessutom, det finns en dislike-buttom om man laddar ner det tilläget :D

Ladda ner Social Extras till firefox och facebook är fulländat.

Fotografering


[ OOOOOOLD PIC ... ]

Idag har vi fotografering . . . Igår var jag skitnervös, men nu är jag inte särskilt närvös längre. Hoppas bilden blir bra, man får ju inte ta en ny förren om ett år. Som tur var så är torsdag en sådan dag då vi börjar senare, tjugo över nio. Så jag har all tid jag behöver.

Söta ringar

 

Är de inte helt underbara? Fast jag skulle nog aldrig ha en sådan ring på mig, det skulle vara den sista i så fall. Eller kanske den med panda chipsen ?

källa

What Are Words

Vi skulle sjunga den här låten på musiken härom dan. När hon frågade oss om det var någon som inte hade hört låten förrut som var det mer än hälften av klassen som räckte upp handen. Hon blev rätt så chockad ^^ Men ärligt talat så visste jag inte ens vem han som sjunger den var ...
Är den verkligen så känd ? Har du hört den förut ?

Ps. Den är faktiskt ganska bra, i alla fall delar av den. Andra delar gillar jag inte lika mycket...

Ny design på gång

[*nod nod*] Sitter och och försöker få fram en ny design till bloggen just nu. Har gjort flera försök innan men har aldrig blivit riktigt nöjd. Men nu har jag tittat runt på olika sidor som andra bloggar eller tumblr-sidor. Har fått jättemycket insperation och lägg till lite kreavitet till det och du får en jättefin design =)
Den är inte riktigt klar en men här en en liten sneakpeak

Höhö, man ser inte mycket men det är ju bara en sneakpeak ;)


Breaking Up With God

Yeah, jag har lyssnat på The Ark sedan jag hörde dem live på Malmöfestivalen. Typskt att upptäcka ett band precis innan de ska sluta som band ... Dagens låt är i alla fall Breaking Up With God som är en av deras senaste populära låtar. Lyssna och njut ;)

 

Det var en gång en tisdag


Dagens klädsel (har jag någonsin lagt ut det ??)
Upptäckte efter lunch att jag hade ett hål på baksidan av legginsen. Det var kanske en centimeter i diameter :O

 

Skolan är i full gång nu. Tisdagar är måste vara den jobbigaste dagen på hela veckan. Vi börjar klockan åtta med mentorstid (inte alla veckor, så det är lite jobbigt på morgonen om man inte vet om vi börjar 8 eller 8.30...). Sedan har vi hela förmiddagen med vår ena klassföreståndare, vilket betyder engelska, svenska och livskunskap. Sedan, efter lunchen så har vi resten av dagen, förutom den sista lektionen, till tillsammans med våran andra klssföreståndare. Hade det inte varit för att dagen avslutas med musik så skulle vi enbart haft våra mentorer på tisdagar .

Dessutom så slutar vi sent på tisdagar, tjugo i fyra. Men det jämnar ut sig i och med att vi slutar innan två på onsdagar. ;)

Bloggtoppen, blogglista m.m.

Nu har jag registrerat min blogg på ett antal olika sidor i ett försök att få hit lite fler besökare =) Ni får gärna gälpa mig genom att klicka på någon av de så bilderna nedan. Uppskattas starkt om ni kunde hjälpa mig. Varje gång ni klicka på dem så registreras det nämligen på deras sida eller något och det ger mig i alla fall mer poäng och fler kan få syn på bloggen
Snälla ?

Personligt

Personligt

Blogglista.se

Personligt bloggar

Bloggparaden

bloggtopplista

 

Maja vill ha

Satt och tittade runt på lite bloggar innan och kom in på en sida som heter monkeystore. De har riktigt fina saker och jag hittade en jättesöt tröja som jag vill ha Hittade en väska också (har letat efter en ny väska) och den var inte lika dyr som alla andra som jag tittat på. Men eftersom jag sparar till en iPhone så blir det inget köpa för mig




Mina favoritsoundtracks från olika anime



CAGAYAKE!! GIRLS!!


Omakase Guardian

Glorious Sunshine

Don't Say Lazy

Black Diamond [Violin Version]

Til The End

 

Min hemmagjorda ramen

Igår var det jag som stod för maten. Med hjälp från min kompis Lisa, så lagade jag en rätt som kallas ramen (det finns dock flera olika sorter men man kan göra det i princip hur som helst). I min version så hade jag i lax, morötter och lite sånt =) Det blev faktiskt riktigt gott !
Ramen är en rätt som är väldigt vanlig i Japan, ramen-stånd finns att hitta lite varstans. Det äts ursprungligen med pinnar (vilket jag gjorde). En sak som är rätt så speciellt med ramen-stånd är att om de inte är nöjda med sin buljong så stänger de ner för dagen. Buljongen är nämligen en sv huvudingridienserna eftersom det är det som ger själva smaken.

Receptet är hittat på internet och är framskapat av en privat person, men vi gjorde en del ändringar som vi tyckte passade bättre (t.ex. att i tog i lax) därför kommer jag inte lägga ut receptet ^^

 

 

Allt avklarat

[Gammal bild, från förra terminen]

Jaha, då var man äntligen ledig igen. Har nyss haft ridning (har 20 minuter på mig att göra mig i ordning efter skolan -.-). Efter ett ovanligt hårt pass var jag hemma igen och då fick jag sätta mig vid datorn och göra färdigt musikläxan som skulla vara färdig till klockan 20 idag. Men nu kan jag äntligen slappna av (juste har matteläza också O.O).

Nog med det, ikväll blir det antagligen ostbådar =) YAAY! Har inte ätit det på evigheter eftersom vi bara kan äta det när min mamma inte är hemma, hon klarar inte av ostbågar. 

CUTIEE

Good Riddance [Time of Your Life]